Vážení přátelé,

je tomu tak. Od 4. 9. 2023 máme nové vedení sportovního centra. Po mnohaleté tradici, kdy centrum vedl a provozoval Pepa Kropáč, až po ne příliš slavnou zkušenost s nájemníky je Spinning Hodonín od 4. 9. 2023 oficiálně v rukou Jana Lačňáka s Jiřím Wagnerem.

Centrum projde rekonstrukcí a celkovou revitalizací, drobnou údržbou a dalšími změnami. „Naším cílem bylo začít činnost od 4. 9. 2023. Bohužel se to díky nepředání objektu a navrátivší se do stavu při předání objektu nájemci ne úplně povedlo. Chtěli jsme otevřít co nejdříve a celkem se nám podařilo dostat Spinning a přilehlé prostory do stavu, kdy můžeme začít fungovat. Nyní pracujeme na zušlechtění areálu centra – dětské prvky, malby od Petra Přikryla a další drobnosti,“ dodává s radostí Honza Lačňák.

Kromě šesti spinningových lekcí, pravidelného ranního cvičení Jardy6:30 se do spinningu vrátili i tanečníci z TK Black and White, lekce jógy s Yogatinou ze Skalice, dětský sportovní kroužek pro nejmenší Orlíček pod patronátem Orla jednoty Hodonín a svou „noru“ si zde našel i florbalový klub Florbal Hodonín. „Cílem je udělat ze spinningu vyhledávané centrum pro děti i dospělé, kteří mají rádi pohyb. Chceme, aby se všichni návštěvníci cítili u nás dobře a rádi se sem vraceli. Na jarní sezónu budeme mít připraveno venkovní posezení s minikavárnou pro maminky s dětmi, pergolu a další drobnosti, které by nám k tomu měly pomoci,“ dodává Jiří Wagner.

A co si noví majitelé nejvíce přejí? „Jednoznačně, aby se tu lidé opět cítili dobře a rádi sem chodili, tak jako za dob Pepy „mrkvového bosse“ Kropáče,“ dodávají jednohlasně.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.